No products in the cart.

No products in the cart.

Genomineerd voor de Sustainable Family Award 2022

Facebook
Pinterest

Hooray! Wat een feest om tot de finalisten te mogen behoren in de categorie Speelgoed van de Sustainable Family Award 2022. Bedankt voor alle steun en tags die we al ontvangen hebben.

Het winnen van een Sustainable Family Award in de categorie Speelgoed zou een super steuntje in de rug en een geweldige geweldige manier zijn om meer mensen met ons unieke concept en missie kennis te laten maken. Stemmen jullie ook op ons?

De eenvoud van simpele en natuurlijke ingrediënten zorgde dat ik verliefd werd op dit materiaal. Het voelde als pure magie. Ik zag dat er verbinding ontstond tussen ouder en kind als er gespeeld werd met de klei.

Ik ben Artsmart Playdough begonnen door mijn eigen zoektocht naar inspiratie om met simpele materialen leuke en leerzame activiteiten voor kinderen op te zetten.

Ik herinnerde me namelijk de gezellige woensdagmiddagen in de bibliotheek toen ik opgroeide. We luisterden naar verhaaltjes en gingen dan aan de slag om met onze eigen fantasie een mooi kunstwerkje te maken.

Mijn fijne herinneringen aan samen creatief bezig zijn en mijn wens om nu snel en gemakkelijk aan de slag te kunnen zorgde voor een lange (online) zoektocht  en avonden pinnen op Pinterest. Bij toeval kreeg ik van een moeder van school een recept om zelf speelklei te maken. Iets wat in Nederland nog niet echt heel bekend is maar wat ik al wel veel online was tegen gekomen.

De eenvoud van simpele en natuurlijke ingrediënten en de oneindige speel mogelijkheden zorgde dat ik verliefd werd op dit materiaal. 

Ik ondervond zelf hoe mijn eigen creativiteit weer in een flow terecht kwam telkens als ik met de speelklei bezig was. Het voelde als pure magie. Daarnaast zag ik ook hoe er verbinding ontstond tussen kinderen of ouder en kind als er samen gespeeld werd met de klei.

 

Minder tijd kwijt aan het hoe en wat van creatief bezig zijn en meer tijd voor verbinding en aandacht voor elkaar. Daarom krijg je bij al onze aankopen ondersteunend videomateriaal zodat creatief bezig zijn een feestje wordt!

Door mijn fotografie en film achtergrond merkte ik hoe fijn het was als er goed en duidelijk beeldmateriaal aanwezig was zodat je snel en zonder gedoe met kids aan de slag kan gaan. Minder tijd kwijt aan het hoe en wat van creatief bezig zijn en meer tijd voor verbinding en aandacht voor elkaar. Daarom krijg je bij al onze aankopen ondersteunend videomateriaal zodat creatief bezig zijn een feestje wordt!

We maken onze kleurrijke speelklei zelf van natuurlijke ingrediënten het bevat geen synthetische conserveringsmiddelen en het is gifvrij zodat iedereen er zonder zorgen mee kan spelen. 

Dat is waarom we meedingen naar deze prijs. En daarom hebben we JOUW hulp nodig om hem te winnen.

Je kunt nu op ons stemmen op de website van Sustainable Family in de categorie Speelgoed. Stemmen kan tot zondagavond 6 februari 23.59.

 
Back To Top

Meer inspiratie online