No products in the cart.

No products in the cart.

Ontdek 5 inspirerende sneeuwpop activiteiten

Facebook
Pinterest

Ook zonder sneeuw kun je in de winter een leuke sneeuwpop activiteit voor kinderen op tafel toveren. Wij zochten 5 leuke en lekkere kinderactiviteiten uit om binnen mee aan de slag te gaan. Heb je onze smeltende sneeuwpop van playdough al gezien? 

De sneeuwman

Mijn favoriete kinderfilm van vroeger. Origineel een boek van Raymond Briggs. De film heeft echt prachtige muziek die we ook in onze Artsmart X-mas Spotify lijst opgenomen hebben. Een bijzonder mooi verhaal over een vriendschap van een jongetje en een sneeuwpop. Ze gaan samen op avontuur en beleven avonturen in een wereld vol sneeuw. Samen even gezellig op de bank om deze film te bekijken (inclusief intro van David Bowie).

Maak een wiebelende sneeuwpop

Om deze leuke wiebelende sneeuwpop te maken heb je een dop van een fles nodig, papier en een beetje playdough. We kwamen dit idee tegen op Instagram via Mr. Mintz Craft en het is gemaakt door @kardasti_rahat.

 

Knutsel Sneeuwman ijsjes van vilt

Handmade Charlotte is echt een super tip als je opzoek bent naar originele en leuke knutsel inspiratie. Op haar website vind je de duidelijke uitleg met foto’s terug om deze super schattige sneeuwpop ijsjes te maken.

Bekijk ook even haar sneeuwpop cake toppers. Een super mooie toevoeging voor een Winter Wonderland tafel of leuk voor bij het toetje van het kertsdiner. 

Marshmallow Sneeuwpop

Naast leuke knutsel ideeën zijn er ook hele lekkere sneeuwpop activiteiten zoals een Marshmallow sneeuwpop voor in de chocolade melk. Op het blog van Autumn kun je een video bekijken hoe je deze lekkere sneeuwpop kunt gaan maken

Smeltende sneeuwpop van chocolade

Natuurlijk mag een smeltende sneeuwpop van chocolade niet ontbreken. We vonden ontzettend veel verschillende recepten en kozen er 2 uit. De chocolate bark variant is heel simpel om te maken. In deze video kun je precies zien hoe je de chocolade moet smelten en de versieringen op de juiste plek legt. Je hebt dan 1 groot stuk chocolade die je kunt gaan breken in kleinere stukken.

Ook leuk en misschien wel leuker voor de kids om zelf mee aan de slag te gaan is om de variant van Baking you happier te maken. Met dit recept kan iedereen zijn eigen smeltende sneeuwpop maken.

Heb je onze smeltende sneeuwpop van playdough al gezien?

Back To Top

Meer inspiratie online