No products in the cart.

No products in the cart.

Artsmart

Maak in 3 simpele stappen een uniek bedankje voor je juf of meester

Facebook
Pinterest

De zomervakantie komt er weer aan en dat betekent er zit weer een schooljaar op. Het moment om je juf of meester te bedanken voor het afgelopen jaar. Maar hoe? Verstop een geheime boodschap in een waxinelichtje! Klaar in een handomdraai. Het enige wat je nodig hebt is een waxinelichtje en het template wat je onderaan deze post kunt downloaden.

Ben je handig met bewerkingen op de computer en wil je iets persoonlijke boodschap toevoegen? Ga dan aan de slag met eigen tekst of scan bijvoorbeeld een tekening of een handgeschreven boodschap in. En plaats die in cirkels die de afmeting hebben van je waxinelichtje.

Voeg een kaartje toe met de instructie dat je juf of meester het waxinelichtje aan moet steken en geduldig moet wachten tot er een verborgen boodschap tevoorschijn komt. Een super leuk kaartje vonden we hier bij Snuik for kidsDie overigens nog veel meer leuke dingen heeft.

Pas je wel op, het blijft een kaars.

Snel aan de slag voor je juf of meester!

Wat heb je nodig?

  • Waxinelichtjes (waar de lont los in zit zoals Bolsius of AH eigen merk)
  • Template

Print het template uit. Knip de rondjes met verborgen boodschap erop uit. Kies er bijvoorbeeld 3 uit. 

Prik met een sateprikker een gaatje in het midden van het rondje met de boodschap. Hier gaat straks het lontje van het waxinelichtje door heen.

Haal het lontje uit het waxinelichtje. Zorg dat die vast blijft zitten aan het metalen voetje. Steek het lontje door het gat van je rondje met de boodschap heen en schuif dan weer het kaarsje erover.

Download hier het template

#jufmeesterbedankt!

Back To Top

Meer inspiratie online