Algemene voorwaarden

Levering

Heb je je bestelling geplaatst? Geef ons 2-3 dagen de tijd om je bestelling bij je thuis bezorgd te krijgen. Al onze speelklei wordt met de handgemaakt en is zo super vers. Zodra je bestelling onderweg is ontvang je een bericht en kun je de zending volgen. 

Zorg ervoor dat je zorgvuldig het juiste adres via de bestelling in de webshop invoert. Bestellingen die vanwege verkeerde adressering niet of te laat aankomen worden niet vergoed.

Verzending

Op dit moment verzenden we naar Nederland & België. We gebruiken standaard UPS voor al onze zendingen. Woon je ergens anders en wil je toch graag onze speelklei bestellen? Stuur ons een bericht en we gaan kijken naar de mogelijkheden.

Betaling

Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden. Op dit moment bieden we via de webshop de mogelijkheid om te betalen via iDeal. Neem contact met ons op voor andere betalingsmogelijkheden.

Retour

Heb je per ongeluk een verkeerde kleur besteld? Geen probleem. Je kunt ongeopende playdough potjes retour sturen. Dit kan alleen in overleg en kosten voor het terugsturen zijn voor jezelf. Houd er rekening mee dat retourzendingen op eigen risico zijn en pas als ze in perfecte staat (ongebruikt en onbeschadigd) terug zijn zullen we overgaan tot het terugstorten van het aanschaf bedrag (min verzendkosten). Alle retouren dienen 14 dagen na aanschaf weer bij ons binnen te zijn.

Omdat onze playdough vers gemaakt wordt, worden zendingen die niet opgehaald worden bij een Pick up point en weer retour naar ons komen niet vergoed. En zullen dus volledig in rekening gebracht worden.

Garantie

Spelen met onze playdough moet een feestje zijn. Is er iets niet in orde met je bestelling? Laat het ons dan weten. Dan zorgen we voor een snelle en goede oplossing. Vermeld je bestelnummer en stuur eventueel een foto mee.