Happy Banana

5,95

Quantity: 1

Total:
5,95
Happy Banana

5,95

Quantity: 1

Total:
5,95

Artsmart Playdough

Kleurrijke Speelklei van natuurlijk Ingredienten

Ontdek onze

Lente kleuren

Ontdek hoe onze kleurrijke speelklei het

Speelplezier van kinderen ondersteund

Met fantasie ontdekken

Speelklei is het perfecte speelgoed om de wereld mee te ontdekken. Het bied volop sensorische speelruimte voor kinderen en doet een beroep op hun fantasie. Het is speelgoed met een open einde en uitermate geschikt om loose parts aan toe te voegen en de motorische vaardigheden van kinderen te laten ontwikkelen.

Natuurlijke Ingredienten

Onze Playdough maken we zelf van van natuurlijke ingrediënten. Het hoge zoutgehalte maakt het niet lekker om in de mond te stoppen, maar is volledig gifvrij. Zo kan iedereen er zonder zorgen mee spelen. Elke bestelling wordt met veel liefde en aandacht gemaakt. Heb je onze playdough gekocht bekijk dan even onze Playdough bewaar tips om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten.

Ondersteunend Videomateriaal

Uit eigen ervaring weten we dat er veel moois online te vinden is maar dat het vaak ontbreekt aan een goed stappenplan om makkelijk en snel aan de slag te kunnen gaan. Daarom krijg je bij al onze aankopen ondersteunend videomateriaal zodat creatief bezig zijn een feestje wordt. Geen onnodige tijd meer kwijt en rust en ruimte voor jezelf en je familie.

Educatief speel plezier

Bij Artsmart houden we van gekke, unieke en uitdagende dingen. Onze kinderactivieiten zorgen voor urenlang speelplezier en knots gekke kinderfeestjes. Ook zijn veel activiteiten geschikt om te combineren met bestaande lesmethodes in de klas of onderwijs thuis. Laat je verrassen en ontdek mee. Je bent nooit te oud om te leren!

Maak een

Spekjes Fotohouder

Deze spekjes zien eruit om op te eten maar daar zijn ze niet voor bedoeld. Deze spekjes van speelklei zijn gemaakt om een foto of een kaart in te zetten. Super leuk om met Valentijnsdag cadeau te geven. We hebben de kleuren Flamingo Roze, Suikerspin Roze en IJsbeerwit gebruikt.

Voeg er een beetje fantasie aan toe en

Maak er een feestje van!

Gebruik onze inspiratie video’s om je eigen feestje te gaan bouwen! Er is genoeg te ontdekken voor een leuke woensdagmiddag of een kinderfeestje. Maak bijvoorbeeld je eigen bonbons of een oliebollen coupe met glowsticks.

Van suikerspin roze tot krokodillen groen voor elk aapje zit er wel een uitdagende kleur bij om lekker mee aan de slag te gaan. Hup snel naar de webshop!

Naast onze “gewone” kleuren hebben we nog meer leuks. Ontdek bijvoorbeeld hoe je Elektrische Playdough kunt maken en een LED lampje kunt laten branden. Of leer hoe je de kleuren van een kleurenwiel kunt mengen.

Back To Top

Meer inspiratie online